Política de privacidad

POLÍTICA DE PRIVACITAT RESTAURANT LLAFRANC

RESTAURANT LLAFRANC SL com a titular de la pàgina web que Vostè visita, exposa en aquest apartat la Política de Privacitat en l’ús, i sobre la informació de caràcter personal que l’usuari pot facilitar quan visiti o navegui per la pàgina web de la nostra titularitat.

En el tractament de dades de caràcter personal, RESTAURANT LLAFRANC garanteix el compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i la seva normativa de desenvolupament, Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el seu Reglament, així com la LSSICE 34/2002, de l’11 de juliol, de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic. Pel que informa a tots els usuaris, que les dades remeses o subministrades a través de la present seran incorporades a un fitxer automatitzat degudament inscrit a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, en el qual el responsable d’aquest fitxer és: RESTAURANT LLAFRANC SL (RESTAURANT LLAFRANC) amb NIF: B55254650 i domicili social: Passeig Cypcela 14 17211 Llafranc (Girona) SPAIN.

RESTAURANT LLAFRANC es reserva el dret de modificar la present Política de Protecció de Dades en qualsevol moment, per tal d’adaptar-la a novetats legislatives o canvis en les seves activitats, sent vigent la que en cada moment es trobi publicada al nostre web.

QUALITAT I FINALITAT

A el fer «clic» al botó «Accepto», «Enviar» (o equivalent) incorporat en els nostres formularis, l’usuari declara que la informació i les dades que en ells ha facilitat són exactes i veraces. Perquè la informació facilitada estigui sempre actualitzada i no contingui errors, l’Usuari haurà de comunicar, al més aviat possible, les modificacions de les seves dades de caràcter personal que es vagin produint, així com les rectificacions de dades errònies en cas que detecti algun . L’Usuari garanteix que les dades aportades són veritables, exactes, completes i actualitzades, sent responsable de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte, que pogués ocasionar com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació. En funció de l’formulari o secció a la qual accedeixis, i segons la informació que ens faciliti, aquesta s’utilitzarà per a les finalitats descrites a continuació, de manera que acceptes expressament i de forma lliure i inequívocament el tractament de les seves dades amb acord a les següents finalitats:

Les que particularment s’indiquin en cadascuna de les pàgines o seccions on aparegui el formulari de registre o contacte electrònic.
Amb caràcter general, per a atendre les seves sol·licituds, comentaris, consultes o qualsevol tipus de petició que sigui realitzada per l’usuari a través de qualsevol de les formes de contacte que posem a disposició dels nostres usuaris.
Per informar-li sobre consultes, peticions, activitats, productes, novetats i / o serveis; via e-mail, fax, WhatsApp, Skipe, telèfon proporcionat, sms, mms, i d’igual forma per enviar-li comunicacions comercials o publicitàries a través de qualssevol altre mitjà electrònic o físic, que possibiliti realitzar comunicacions. Aquestes comunicacions, sempre seran relacionades amb els nostres productes, serveis, novetats o promocions, així com aquells productes o serveis que puguem considerar del seu interès i que puguin oferir col·laboradors, empreses o «partners» amb els que mantinguem acords de promoció o col·laboració comercial. Si és així, garantim que aquests tercers mai tindran accés a les seves dades personals, amb les excepcions reflectides en el present, i en tot cas aquestes comunicacions realitzades per part de RESTAURANT LLAFRANC.
Elaborar perfils de mercat amb finalitats publicitàries o estadístics.
A el fer «clic» al botó «Comprar ara» RESTAURANT LLAFRANC li redirigirà a la pàgina on s’ofereixen els productes que mostrem a l’usuari al nostre web. RESTAURANT LLAFRANC únicament proporciona i facilita l’usuari els enllaços a les pàgines i / o plataformes d’aquests tercers on poden adquirir els productes que mostrem, per tal de facilitar la recerca i fàcil adquisició dels mateixos per part de l’usuari, però en cap cas aquestes pàgines enllaçades i pertanyents a tercers han estat revisades ni són objecte de controls, ni recomanació per part de RESTAURANT LLAFRANC, de manera que en cap cas RESTAURANT LLAFRANC serà considerada responsable dels continguts d’aquests llocs web, de les responsabilitats derivades del seu ús en tots els àmbits , ni per les mesures que s’adoptin relatives a la privacitat de l’usuari, tractament de les seves dades de caràcter personal o altres que es puguin establir.
Per tot això, RESTAURANT LLAFRANC recomana a l’usuari la lectura detinguda i anticipada de totes les condicions d’ús, condicions de compra, polítiques de privacitat, avisos legals i / o similars d’aquests llocs enllaçats abans de procedir a l’adquisició d’aquests productes o ús de les web.

BAIXA A SUBSCRIPCIÓ A NEWSLETTER I ENVIAMENT DE COMUNICACIONS COMERCIALS


En compliment de la LSSI-CE 34/2002, de 11 de juliol, de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l’informem que podrà en qualsevol moment revocar el consentiment prestat per a ell va enviar de comunicacions comercials, tan sols enviant un correu electrònic a: info@restaurantllafranc.com indicant: BAIXA SUBSCRIPCIÓ RESTAURANTLLAFRANC.com

ACCÉS A DADES PER COMPTE DE TERCERS

RESTAURANT LLAFRANC podrà contractar a tercers perquè exerceixin funcions en el seu nom en relació amb els fins per als quals es puguin recollir les seves dades personals, com per exemple, analitzar la informació proporcionada, allotjar llocs web o similars tenint accés a la informació de caràcter personal necessària per a l’exercici de les seves funcions, si bé no podran utilitzar aquesta informació per a cap altra finalitat regulant les nostres relacions amb tals tercers de manera que es compleixi la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

El nostre lloc web utilitza servidors publicitaris amb la finalitat de facilitar continguts comercials que l’usuari visualitza a les nostres pàgines. Aquests servidors publicitaris, utilitzen cookies.